Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Mogelijkheden

Door het uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars kunt u voor al uw vervoer bij ons terecht.  U kunt een touringcar huren voor korte transfers, dagtochten, meerdaagse reizen, zakelijk vervoer, VIP vervoer, evenementenvervoer en leerlingen vervoer. Neem gerust contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Uw wensen staan voorop en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding zit u dan ook goed bij ons.

 

Schoolvervoer

Al jaren verzorgen wij professioneel vervoer op maat voor diverse scholen. Van een schoolreisje naar een pretpark tot een (internationale) meerdaagse reis.

Meerdaagse reizen

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met touroperator Slangen Reizen, hotels en bezienswaardigheden kunnen wij geheel verzorgde meerdaagse reizen op maat aanbieden. Een lang weekend naar Londen of 5 dagen naar Milaan? Het is allemaal mogelijk door onze professionaliteit, kennis en contacten in de reisbranche. Wij regelen uw reis van vervoer, accommodatie tot de excursies. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Evenementenvervoer

Heeft u vervoer nodig naar een congres, beurs, festival of een feestavond? Wij zijn hierin gespecialiseerd en vervoeren u graag veilig en comfortabel naar en van uw bestemming.

Liftbus

Vanaf 2014 beschikken wij ook over een gloednieuwe touringcar voor passagiers welke rolstoelafhankelijk zijn.

Deze touringcar beschikt over een lift, waarmee mensen met een rosltoel de touringcar in gebracht kunnen worden. De normale banken kunnen gemakkelijk verwijderd worden, zodat de rolstoelen in de touringcar kunnen staan.

Ook mensen die moeilijk ter been zijn, maar wel in een gewone stoel zitten, kunnen met de lift naar boven.

Deze touringcar biedt plaats aan maximaal  60 personen. Voor iedere rolstoel gaat er één bank uit de touringcar ( 2 zitplaatsen ). Er kunnen maximaal 14 rolstoelen geplaatst worden in deze touringcar.

Deze touringcar heeft voldoende bagageruimte, zodat er ook veel rolstoelen en/of rollators mee kunnen.

Meer mogelijkheden

Offerte aanvragen