Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ir. Wintgenstraat 3
6466 NE Kerkrade
info@slangentouringcars.nl

Neem contact met ons op

Vacature

Slangen Touringcars  is een toonaangevend busbedrijf die reizen door heel Europa en ver daarbuiten.

Slangen Touringcars verzorgd al meer dan veertig  jaren dagelijks touringcarvervoer, dagtochten en meerdaagse reizen. Met je gasten reis je naar grote steden, concerten of pretparken. Geen dag is hetzelfde, maar één ding is zeker: iedereen stapt met een glimlach jouw touringcar uit!

 

Met ruim 30 vriendelijke medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een uitstekende persoonlijke service en 100% klanttevredenheid. Door de groeiende naamsbekendheid en de vele aanvragen gaan wij het team uitbreiden. Slangen Touringcars is per direct op zoek naar representatieve, enthousiaste touringcarchauffeurs om ons team te komen versterken!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als touringcarchauffeur heb je veel contact met de reizigers, je bent dan ook de gastheer/gastvrouw van de reis die klantvriendelijk met zijn reizigers omgaat. Je bent behulpzaam, werkt zelfstandig en veiligheid staat bij jou voorop!

 

Je begeleid Internationale lijndiensten (Flixbus), dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland en groepsvervoer. Je vervoert je gasten veilig, vlot en comfortabel door het verkeer. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, zorgt voor een schone touringcar en staat graag vooraan om gasten van dienst te zijn. Het werken in verschillende shiften is voor jou geen probleem.

 

Wat bieden wij?
Een functie als touringcarchauffeur bij een gerenommeerd touringcarbedrijf. Slangen Touringcars beschikt over een nagenoeg nieuw wagenpark, waarin jij mag rijden! Je komt te werken in een team van vaste chauffeurs met als standplaats Kerkrade. Een leuke en afwisselende baan waarbij je nog iets kan zien van Europa. Met jaarlijkse opleidingen en bijscholingen. De CAO Besloten Busvervoer is van toepassing, de hoogte van je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren in de branche. Er is een arbeidscontract beschikbaar voor 20-40 uur per week en een mogelijkheid tot vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Functie eisen

U kunt aantonen recente ervaring te hebben als touringcarchauffeur. Daarnaast bent u in het bezit van een:

Geldig rijbewijs D (Bus)
Code 95
Beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal
Medibuspas / Geldige gezondheidsverklaring
Digitale bestuurderspas
Woonachtend regio Limburg

 

Interesse? 
Dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatiebrief met cv te mailen naar info@slangentouringcars.nl ter name van Michel Slangen.
Eventueel kun je jouw schriftelijke sollicitatie richten aan: 
Slangen Touringcars
Ir. Wintgensstraat 3

6466 NE Kerkrade
T: 045-544 44 44